27°C
18°C

Foto autors Ventspils hronikas arhīvs

Publikācijas datums 28.06.2024

No 12. līdz 14. jūlijam Ventspilī norisināsies “Kurland Bike Meet 2024”, kas ir viens no lielākajiem Baltijas valstu motodzīves pasākumiem. Tradicionālā motobraucēju salidojuma laikā, ikviens interesents varēs iepazīt moto pasaules jaunumus, dzīvesstilu un ceļojumu iespējas.

Papildus aktivitātēm Piejūras kempingā, apmeklētākais no pasākumiem – motobraucēju parādes brauciens paredzēts sestdien plkst. 14:00, kas noslēgsies Ostas ielas promenādē. Tur iespēja apskatīt motociklus tuvplānā un baudīt grupas “Riga Reggae” koncertu. Vakara turpinājums Piejūras kempingā ar dažādām motobraucēju aktivitātēm un koncertiem.

Pasākuma atklāšanas dienā, piektdien, 12. jūlijā, Ventspils Piejūras kempingā sāksies motobraucēju ierašanās. No plkst. 20.00 koncerts, kurā muzicēs latviešu grupa “Easy Rider”, bet no plkst. 23.00 dejas pie dīdžeja atskaņotās mūzikas.

Sestdien, 13. jūlijā, plkst.14.00 paredzēts parādes brauciens, kurš sāksies no Vasarnīcu ielas, tālāk virzoties pa Lielo prospektu, Ventas tiltu, Embūtes, Celtnieku, Talsu, Lidotāju un Dzintaru ielām izbraucot Ventas labo krastu. Tālāk maršruts vedīs no Ventas tilta uz Sarkanmuižas dambi, Brīvības, Kuldīgas, Jūras un Vasarnīcu ielām, noslēdzoties Ostas ielas promenādē. Paralēli motociklu apskatei tuvplānā, baudīsim grupas “Riga Reggae” koncertu, kas notiks uz skatuves pie Vecā Spīķera. Promenādē būs iespēja tikties arī ar Eiropas čempionu armrestlingā Tomu Rozīti, iemēģināt paša spēkus un uzzināt kā pareizi veikt šo spēka sacensību.

Savukārt vakarpusē Piejūras kempingā plkst. 19.30 paredzēts tradicionālais konkurss “Degošā riepa” MCC “Curonians”. Astoņos vakarā atkal skanēs regejs atraktīvā Horena un grupas “Riga Reggae” izpildījumā. No plkst. 22.00 kārtīgu SKA iegriezīs grupa “Oranžās Brīvdienas”, bet īsi pirms pusnakts līdz pat rīta gaismai mūziku atskaņos dīdžejs. Papildus – karaoke “Frīdis @ Co”, motocikli, uzkodas un veldzējoši baikeru dzērieni.

Biļešu cena “Kurland Bike Meet 2024” trīs dienām 30 EUR personai ar vai bez motocikla “Piejūras kempinga” apmeklējumam. Bērniem līdz 14 gadiem un invalīdiem ieeja brīva. Informējam vecākus, ka saskaņā ar likumu, viņi ir atbildīgi par bērnu atrašanos pasākuma teritorijā.

Moto saietu organizē “Latvijas motoklubu asociācija” un Ventspils valstspilsētas pašvaldība.

Līdzīgi raksti

Līdzīgi raksti

Kalendārs ar aktuālajiem pasākumiem Ventspilī un tās apkārtnē

Seko mums