18°C
18°C

Foto autors Ventspils kērlinga klubs

Publikācijas datums 04.07.2024

Sestdien, 6.jūlijā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas čempionāts petankā vīriešu dubultspēlēs.

Latvijas čempionātam ir pieteiktas 12 komandas no sešiem klubiem. Ventpils kērlinga klubs tiks ar divām komandām – uz starta izies līdzšinējie čempioni šajā disciplīnā Raido Blumbergs un Andris Padrevics un Nauris Bogdanovičs un Itallo Šroms. Jāatzīmē, ka abi dubultspēļu pāri tikko kā izcīnījuši godalgas Ventspils pilsētas 13.atklātajā čempionātā petankā dubultspēlēs.

Konkurence sestdien būs nopietna, startēs gandrīz visi šajā sezonā labākie petankisti, un likme ir ne tikai Latvijas čempionu tituls – uzvarētājiem būs arī tiesības pārstāvēt Latviju nākamā gada Pasaules čempionātā dubultspēlēs, vienspēlēs un jauktajās dubultspēlēs.

Sākotnēji dalībnieki aizvadīs četras spēles pēc Šveices sistēmas, pēc kuru rezultātiem astoņi labākie pāri izslēgšanas spēlēs cīnīsies par medaļām, bet pārējās par labākām vietām čempionātā un sezonas reitinga punktiem.

Ventspils Piedzīvojumu parka petankas laukumos sacensības sestdien notiks laikā no plkst.10.00 līdz aptuveni plkst. 18.00.

Latvijas čempionātu petankā organizē Latvijas petanka federācija, tā posmu norisi Ventspilī nodrošina Ventspils kērlinga klubs, ar Ventspils Piedzīvojumu parka atbalstu. Ar Latvijas čempionāta petankā visiem rezultātiem var iepazīties LPSF interneta mājaslapā www.petanque.lv.

Līdzīgi raksti

Līdzīgi raksti

Kalendārs ar aktuālajiem pasākumiem Ventspilī un tās apkārtnē

Seko mums