24°C
19°C

Foto autors Ventspils foto arhīvs

28. septembrī plkst. 17.00 koncertzālē “Latvija” uzstāsies vokālā grupa “Solala” no Zviedrijas un Dziesmu svētku Lielās balvas ieguvējas, koris “Venda” kopīgi veidotā programmā “Dziedam kopā”.

“Solala” ir mainījusi priekšstatu tam kā var izklausīties vokālā grupa. Mūzikas pasaulē “Solala” tiek dēvēti par vokālā spēka trio. Pēdējo gadu laikā viņu atraktīvie mūzikas video grupai ir piesaistījuši milzīgu auditoriju. Ar savu neparasto un lielisko sniegumu “Solala” kļuvusi par YouTube sensāciju un pasaulē pieprasītu koncertgrupu. 

Ventspils Kultūras centra sieviešu koris “Venda” ir viens no talantīgākiem un aktīvākiem Latvijas koriem, Dziesmu svētku Lielās balvas ieguvējas, daudzu starptautisku konkursu, festivālu un koru forumu laureātes. Kora diriģentes un virzītājspēks ir Anitra Niedre un Rudīte Tālberga. 

Trīs zviedru puišu grupa “Solala” un Ventspils sieviešu koris “Venda” koncertā atdzīvinās visu mīlētas dziesmas, izpildot tās jaunos aranžējumos un kopīgi solot piedzīvot neaizmirstamu vakaru.

Koncertu organizē SIA “Kurzemes filharmonija” sadarbībā ar biedrību “Mazā prinča planētas” un nodibinājumu “Sing Latvia”, programmas “Dziedam kopā” norisi atbalsta Zviedrijas Latvijas sadarbības fonds un Valsts kultūrkapitāla fonds.

Saistītie pasākumi

Seko mums