21°C
19°C

Foto autors Ventspils Kultūras centrs

Publikācijas datums 16.07.2024

Svētdien, 21. jūlijā, plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” skrituļslidotājs Nils Jansons un inline skola “Straume” aicinās ģimenes ar bērniem iemācīties skrituļslidošanas pamatus, piedalīties sportiskās aktivitātēs, kā arī vērot profesionāļu paraugdemonstrējumus.

Nils Jansons gaidīs ikvienu: “Esam gatavi piedāvāt aizraujošu un izglītojošu pieredzi visiem, kuri vēlas iepazīt skrituļslidošanas pasaules burvību. Aicinu visus nākt un piedalīties šajā pasākumā kopā ar savām ģimenēm!”

Pasākuma programma ietvers izglītošanu par skrituļslidošanas filozofiju un iespējām, meistarklases un šķēršļu trasi dalībniekiem ar savām skrituļslidām, būs pieejamas arī meistarklases un apmācības ar nomas skrituļslidām, kas būs nodrošinātas 15+ pāriem (higiēnas prasību ietvaros bērniem ņemt līdzi savas garās zeķes), kā arī iespaidīgus paraugdemonstrējumus no Latvijas labākajiem skrituļslidotājiem. Pasākumu vadīs labākie Latvijas brīvā stila skrituļslidotāji – Latvijas čempions Valters Grasmanis un Nils Jansons, kā arī inline skolas “Straume” vadītāja Liene Nulle.

Nils Jansons ir Latvijas profesionālais frīstaila skrituļslidotājs un skrituļošanas sabiedrībā atzīts kā viens no stilīgākajiem personāžiem. Papildus savai profesionālajai sportista karjerai Nils ir aktīva un veselīga dzīvesveida vēstnieks, kas pozitīvo vēstījumu sniedz saviem sekotājiem visā pasaulē.

Bezmaksas pasākumu ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības atbalstu rīko Ventspils Kultūras centrs.

Līdzīgi raksti

Līdzīgi raksti

Kalendārs ar aktuālajiem pasākumiem Ventspilī un tās apkārtnē

Seko mums