16°C

Foto autors Kurzemes filharmonijas foto arhīvs

Autori: Henrijs Luiss (Henry Lewis), Džonatans Seiers (Jonathan Sayer), Henrijs Šīlds (Henry Shields)

Režisors: Ādams Megido (Adam Meggido)
Tulkojuma autore: Kintija Rodžersa
LomāsGints Andžāns,Andris Bulis,Dainis Gaidelis,Gints Grāvelis,Marta Lovisa Jančevska,Anete Krasovska,Klāvs Kristaps Košins,Niklāvs Kurpnieks,Milēna Miškēviča,Kristīne Nevarauska,Artis Robežnieks,Lauris Subatnieks,Madara Viļčuka

Dailes teātris sadarbībā ar “Mischief Worldwide Ltd.” piedāvā teātra “The Mischief Theatre” iestudējumu “Pīters Pens saiet sviestā”.

Kornlijas Politehnikuma drāmas pulciņš šoreiz piedāvā visai ģimenei paredzētu iestudējumu par zēnu, kurš nevēlējās pieaugt. Leģendārā Pītera Pena un viņa ienaidnieka Kapteiņa Āķa cīņas karstumā viss atkal juks un bruks, bet mīlestība starp Vendiju un Pīteru būs tikpat īsta, kā pasakā.

Jaunās izrādes panākumi turpina galvu reibinošo ceļu pie skatītājiem visā pasaulē. Izrāde “Pīters Pens saiet sviestā” iestudēta daudzās pasaules valstīs un piedzīvojusi ekranizāciju arī prestižajā “BBC” kanālā kā Ziemassvētku speciālizlaidums. Dailes teātrī būs redzams oriģinālā uzveduma precīzs pārlikums no Londonas Vestenda – tā veidošanā ir iesaistīti īpašo efektu veidotāji no britu sadarbības partneriem, un tā iestudēšanu pārraudzīs “The Mischief Theatre” pārstāvis, režisors Freds Grejs.

The Mischief Theatre izrādes “PETER PAN GOES WRONG” pirmuzvedumu Londonas Vestendā uzvedis Kenijs Vakss un Stage Presence.

Saistītie pasākumi

Seko mums