9°C

Foto autors OC "Ventspils"

Publikācijas datums 10.10.2024

Halovīna priekšvakarā, veselu nedēļu, no 25. oktobra līdz 1. novembrim, ik vakaru līdz ar tumsas iestāšanos, no plkst. 19.00 līdz pat pusnaktij, tāpat kā pērn, Ventspils Piedzīvojumu parks atkal kļūs par vienu no baisākajām vietām Latvijā.

Šajā laikā Piedzīvojumu parka mežā būs iemitinājušās spocīgas, skaļas un baisas radības, kuras satikt varēs tikai bezbailīgākie un apņēmīgākie tumšā meža viesi. Baiļu trase Piedzīvojumu parkā būs aptuveni 800 metrus gara un gājiens cauri mežam ilgs aptuveni 15 minūtes.

Baiļpilnā piedzīvojuma dalības maksa katram apmeklētājam, neatkarīgi no vecuma ir 10 eiro. Bērni trasē varēs doties tikai pieaugušo pavadībā. Savlaicīgi ierodoties, gaidīšanas laiks rindā būs īsāks.

Halovīna nedēļas vakaros Piedzīvojumu parkā darbosies arī rodeļu trase, kas Halovīna noskaņās piedāvās naksnīgus, nervus kutinošus 580 metrus garus nobraucienus ar vairākam 360° virāžām.

Rodeļu trases nobrauciens bērniem vecumā no 3 līdz 7 gadiem ir bez maksas, bet tikai pieaugušā pavadībā, kuram jāiegādājas biļete. Pieaugušajiem par vienu nobraucienu jāmaksā 5 eiro, bet jauniešiem vecumā no 8 -17 gadiem viena nobrauciena cena – 3 eiro.

Halovīna pasākumu laikā Piedzīvojumu parkā darbosies āra kafejnīca. Baiļu trases piedzīvojumus nodrošinās profesionāla pasākumu aģentūra SIA “Ūdensputni”.

Halovīns ir agrākie ķeltu ražas svētki, kas gadu tūkstošu laikā savijušies ar populāro kultūru.

Līdzīgi raksti

Saules iela 141

Līdzīgi raksti

Kalendārs ar aktuālajiem pasākumiem Ventspilī un tās apkārtnē

Seko mums